Tânăr reţinut de poliţişti după ce a omorât câinele bunicului său şi a dat buzna în casa bătrânului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost reţinut de Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Bacău FOTO IPJ Bacău
Tânărul a fost reţinut de Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Bacău FOTO IPJ Bacău

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Bacău au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 28 de ani sub acuzaţiile de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept şi violare de domiciliu. Tânărul a lovit câinele bunicului său cu un lemn şi a pătruns apoi cu forţa în locuinţa acestuia.

 Un tânăr din localitatea băcăuană Bogdăneşti a provocat un scandal imens la locuinţa bunicului său. După ce s-a îmbătat, a mers la casa bătrânului, i-a lovit cu brutalitate câinele, care a şi murit la scurt timp, iar apoi a dat buzna în locuinţa bunicului.

”Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, la data de 5 iunie, tânărul din comuna Bogdăneşti, pe fondul consumului de alcool, ar fi lovit, cu un obiect din lemn, un câine ce aparţinea bunicului său, provocându-i exemplarului canin decesul şi ulterior a pătruns prin forţare, fără drept, în locuinţa bătrânului”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe tânărul suspectat de comiterea infracţiunilor de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept şi violare de domiciliu, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Momentul în care un pui de urs este salvat de jandarmi. A fost dus la un centru pentru urşi orfani VIDEO

Un urs a intrat într-o pensiune din Predeal, după ce şi-a deschis singur uşa VIDEO

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite