Soţia monstrului de la Oneşti, şocată de ce a făcut bărbatul ei. „E un om impulsiv, îi era frică de el”

Soţia monstrului de la Oneşti, şocată de ce a făcut bărbatul ei. „E un om impulsiv, îi era frică de el”

Aurelia şi Gheorghe Moroşan  FOTO: Click

Aurelia Moroşan, complice la sechestrarea celor doi bărbaţi omorâ'i, a fost arestată pentru 30 de zile şi în faţa magistraţilor a încercat să se dezică de faptele comise de soţul ei.

Avocatul soţiei criminalului de la Oneşti, arestată pentru complicitate la sechestrarea de persoane, spune că femeia este în stare de şoc şi a fost îngrozită de evenimentele la care a fost martoră.

Aurelia Moroşan a fost adusă de procurori în faţa judecătorului care a decis arestarea sa şi le-a spus că abia acum realizează cât de departe s-a ajuns, delimitându-se de faptele soţului ei.

”În sala de judecată în timp ce era analizată propunerea Parchetului de arestare preventină, Aurelia Moroşan a spus că a fost îngrozită de masacrul care s-a produs, deci pe măsură ce trece timpul realizează adevărata dimensiune a ceea ce s-a întâmplat. Nu neapărat că s-ar desolidariza de soţul ei, că este până la urmă soţul ei, dar pare că nu este de acord cu ceea ce a făcut. A negat întotdeauna că ar fi intrat în casă şi că ar fi contribuit la imobilizarea acelor oameni. Ei au venit împreună, a stat la un moment dat că a văzut că soţul ei are ceva mare într-un buzunar de hanorac, dar nu l-a întrebat ce, deoarece de multe ori nu îi răspunde. Ştie că este un om impulsiv şi îi este frică de el, dar nu şi-a imaginat că poate să ajungă la stadiul de a omorî doi oameni. Ea nu poate să ştie cum a reuşit soţul să imobilizeze acei doi oameni, deoarece susţine că nu a intrat în apartament. Soţul ei are în jur de 130 de kilograme, este un om destul de vânjos”, a declarat avocatul Aureliei, Valentin Iacob, la Antena 3.

Avocatul a mai menţionat că procurorul nu a reuşit să probeze vinovăţia femeiii şi a cerut înlocuirea măsurii cu  arest la domiciliu pentru femeie.

Poliţiştii au însă altă părere şi spun că femeia l-a încurajat permanent pe soţul ei în acţiunile sale, sperând că va primi 300.000 de euro pentru eliberarea ostaticilor.

Vă mai recomandăm:

Soţia agresorului de la Oneşti a fost reţinută pentru complicitate

Ambii muncitori sechestraţi şi înjunghiaţi la Oneşti au murit. Agresorul a fost împuşcat de poliţişti, fiind rănit. De ce a fost reţinută soţia agresorului

Cine sunt victimele criminalului din Oneşti: „Silviu era orfan de mamă de la trei ani“

Cum ameninţa public criminalul din Oneşti, în urmă cu doi ani, că-şi va face dreptate cu arma VIDEO
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările