Sediu nou la Paşapoarte în Oneşti

Sediu nou la Paşapoarte în Oneşti

Luni, 17 decembrie, în municipiul Oneşti se va inaugura  un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor.

Ştiri pe aceeaşi temă


Funcţionarea punctului de lucru poate asigura eliberarea paşapoartelor simple electronice atât pentru cererile depuse la sediul din Oneşti, cât şi la oricare dintre serviciile publice comunitare pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple din ţară sau la misiunile diplomatice ale României, în străinătate.

“În cadrul  punctului de lucru vor fi utilizate echipamente mobile pe care va rula un modul offline de preluare a datelor pentru solicitant, întreaga activitate fiind desfăşurată de către lucrătorii calificaţi şi autorizaţi din cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Bacău”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii.

Punctul de lucru va funcţiona în sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Oneşti şi va deservi populaţia din localitatea în care se află punctul de lucru precum şi cetăţenii care domiciliază în comunele limitrofe.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările