Răfuială sângeroasă între interlopii români şi cei bulgari, în Italia. Un român cu ambele picioare zdrobite a fost abandonat pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din Italia sugerează că ar fi vorba de două grupări de traficanţi de persoane pentru piaţa sexului din Peninsulă şi că la baza conflictului ar sta neînţelegerile „teritoriale” legate de zona de acţiune a prostituatelor. Victima, care se pare că este din Bacău, refuză să coopereze cu oamenii legii.

Un bărbat român în vârstă de 46 de ani a fost bătut cu cruzime şi abandonat cu ambele picioare rupte în faţa spitalului din Anzio, localitate de lângă Roma, în noaptea de duminică spre luni, 29 iulie 2019.

Potrivit ziarului italian „Il Granchio”, dar şi a altor surse onşine din Peninsulă, totul a început în seara zilei de duminică, apoape de miezul nopţii, într-un bar din cartierul Lavinio al localităţii menţionate.

Românul (care se pare că este din Bacău după cum au comentat o serie de persoane pe Facebook) trebuia să se întâlnească acolo cu patru cetăţeni bulgari pentru a discuta, se presupune, despre chestiuni legate de unele operaţiuni ilegale.

Presa italiană sugerează că ar fi vorba de afaceri clandestine  legate de piaţa sexului din Peninsulă şi de împărţirea zonelor de influenţă pentru „plasarea” prostituatelor aduse de interlopi din ţările din Europa de Est, dar în special din România, Republica Moldova, Ucraina şi Bulgaria.

La câteva zeci de minute minute după ce au intrat în bar, cei patru bulgari l-ar fi scos pe român din incinta localului, cu forţa, după care l-ar fi bătut cu cruzime. Martorii la incident au povestit carabinierilor că agresorii i-au rupt ambele picioare românului, folosind bâte şi răngi.

După agresiune, bulgarii au dat dovadă de „omenie”. Ei au abandonat victima în faţa secţiei de Urgenţe din zonă unde a fost găsit de personalul medical de pe ambulanţă şi transferat apoi la spitalul din Anzio. Potrivit medicilor de acolo, bărbatul are nevoie de 40 de zile de recuperare medicală în urma rănilor suferite.

Audiat de poliţişti, victima a declarat că nu-i cunoaşte pe agresori şi nu-şi mai aminteşte nimic din ceea ce s-a întâmplat. Anchetatorii cred că românul încearcă să ascundă identitatea celor care l-au zdrobit în bătaie, fie de frică, fie pentru ca oamenii legii să nu afle detalii despre afacerile ilegale care au generat conflictul.
 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite