Profesoarele acuzate că au dirjat adunarea banilor pentru a mitui comisia de examinare rămân după gratii

Profesoarele acuzate că au dirjat adunarea banilor
pentru a mitui comisia de examinare rămân după gratii

Imagine

Rodica Mănecuţă (64 de ani), profesoară de Managementul Calităţii, şi Sofia Vătui (73 de ani), instructoare, dirigintele viitoarelor asistente medicale de Şcoala Sanitară "Christiana", vor rămâne după gratii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii Curţii de Apel Bacău au respins recursul formulat de inculpate şi cele două cadre didactice vor mai rămâne în arest preventiv pentru următoarele 20 de zile. Ele sunt acuzate de complicitate la trafic de influenţă, instigare la dare de mită în formă continuată şi complicitate la dare şi luare de mită.

Dacă instanţa le va găsi vinovate, cele două cadre didactice riscă până la 12 ani de închisoare.

În schimb, Iulia şi Florina Pintilie şi Mihaela Cojocaru, absolventele Şcolii Postliceale Sanitare, cele care au adunat banii de la cei aproximativ 90 de elevi au fost eliberate din arestul Poliţiei şi vor fi cercetate în stare de libertate. Decizia aparţine magistraţilor Curţii de Apel Bacău, care au admis recursul celor trei inculpate şi a fost pronunţată miercuri, la ora 14:15.

Alte articole:

VIDEO FOTO Circ la instanţă. Absolventele de la Postliceala Sanitară “Christiana” şi-au plimbat instructoarea pe holul Tribunalului cu halatul în cap. Ambele cadre didactice reţinute au fost arestate preventiv 20 de zile

VIDEO Cele două diriginte ale absolvenţilor de la Şcoala Postliceală Sanitară „Christiana” au fost reţinute de procurori. Ele riscă până la 12 ani de închisoare 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările