Primele imagini de la accidentul în care a murit un pilot campion naţional. Maşina sa a căzut în apele Oituzului FOTO VIDEO

Primele imagini de la accidentul în care a murit un pilot campion naţional. Maşina sa a căzut în apele Oituzului FOTO VIDEO

Maşina campionului a ajuns în apele Oituzului

Adrian Cernea era campion naţional şi se afla în maşină cu copilotul său, Alex Tache, care a reuşit să se salveze din calea apelor învolburate.

GALERIE FOTO

Salvatorii ISU au făcut publice primele imagini de la locul tragediei în care a murit campionul naţional Adrian Cernea, a cărui maşină cu care participa la o competiţie off-road a fost luată de ape. 

În imagini se vede intervenţia dificilă a salvatorilor.

Federaţia Română de Automobilism Sportiv a anuţat, sâmbătă seară, că pilotul decedat în accidentul de la Slănic Moldova este fostul campion national Adrian Cernea. 

Maşina a fost luată de viitură, la trecerea râului, iar pilotul nu a putut să iasă. 

Competiţia a fost oprită, iar Federaţia a deschis propria anchetă pentru a se stabili cauzele producerii tradegiei.

„Cu durere în suflet anunţăm faptul că pilotul de off road, fost campion naţional, Adrian Cernea, a decedat astăzi, în timpul unei etape naţionale de off road, care are loc la Slănic Moldova. Echipajul format din Adrian Cernea şi copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinşi de o viitură. Maşina de concurs a fost luată de ape. Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în maşina luată de ape, conform membrilor Comisiei Naţionale de Off Road, prezenţi la Slănic Moldova”, a transmis Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Potrivit Federaţiei, concursul a fost întrerupt imediat şi, în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la faţa locului, cât şi cu echipaje ISU.

Foto ISU Bacău

Imagini din aceeasi galerie
  • Foto ISU Bacău
  • Foto ISU Bacău
  • Foto ISU Bacău
  • Foto ISU Bacău
  • Foto ISU Bacău
  • Foto ISU Bacău
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările