Prefectul şi şeful poliţiei judeţene din Bacău au donat sânge

Prefectul şi şeful poliţiei judeţene din Bacău au donat sânge

Acţiunea de donare a avut loc la Centrul de Transfuzie

La campania de donare de sânge au mai participat poliţiştii băcăuani, alături de celelalte structuri ale M.A.I şi Asociaţia Bronx People.

Ştiri pe aceeaşi temă

Activitatea s-a desfăşurat în cadrul campaniei "Speranţă pentru viaţă! Donează sânge!", apelul la salvarea de vieţi fiind adresat de Asociaţia Bronx People.

Astfel, poliţişti de ordine publică, rutieră şi de acţiuni speciale au donat sânge, atât pentru a da o şansă celor în nevoi, cât şi pentru a adresa un îndemn către cetăţenii judeţului de a se alătura unei cauze nobile.

“Sunt onorat să particip la această activitate, împreună cu Asociaţia Bronx People, doamna prefect Maricica Luminiţa Coşa, precum şi celorlalte structuri M.A.I de la nivelul judeţului. Alături de colegii mei, dorim să subliniem necesitatea donării de sânge, apel vital pentru semenii noştri. Suntem prezenţi, ca de fiecare dată, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi le recomandăm să ni se alăture în astfel de campanii”, a declarat şeful inspectoratului, chestor de poliţie Oprişan Vasile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: