Poliţişti locali din Bacău, eficienţi în lupta cu hoţii. Ei au încătuşat un bărbat găsit cu mâna în buzunarul victimei sale

Poliţişti locali din Bacău, eficienţi în lupta cu hoţii. Ei au încătuşat un bărbat găsit cu mâna în buzunarul victimei sale

Hoţul a fost încătuşat

Cu această ocazie, poliţiştii locali au aflat că hoţul are antecedente în furturi şi l-au at pe mâna poliţiştilor de la investigaţii Criminale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii locali din cadrul Biroului de Ordine Publică au prins în flagrant,  luni, un bărbat de 48 ani, din Bacău, care încerca să fugă cu un telefon pe care îl sustrăsese de la o persoană dintr-un autobuz din zona staţiei Orizont.

Din declaraţiile victimei, o femeie de 66 ani, din Bacău, hoţul a profitat de un moment de neatenţie, reuşind să-i sustragă din geantă telefonul şi să fugă din autobuz.

Poliţiştii locali au intervenit prompt, persoana în cauză fiind prinsă, încătuşată şi condusă la sediul Poliţiei Locale, unde s-a constatat că individul avea antecedente penale, privind infracţiunea de furt, fiind dispusă măsura de predare a acestuia poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău, pentru definitivarea cercetărilor privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: