Peste 50 de permise de conducere ridicate şi 860 de contravenienţi sancţionaţi de poliţiştii băcăuani în numai câteva ore

Peste 50 de permise de conducere ridicate şi 860 de contravenienţi sancţionaţi de poliţiştii băcăuani în numai câteva ore

Poliţiştii băcăuani au aplicat mai multe amenzi

Cele mai multe permise de conducere au fost reţinute pentru viteză excesivă. Poliţiştii au dat amenzi de peste 360.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au organizat miercuri, 26 februarie, între orele 10:00 – 18:00, o acţiune pe raza judeţului care a avut ca scop creşterea gradului de disciplină rutieră şi reducerea numărului accidentelor rutiere grave.

În urma acestei activităţi, poliţiştii au constatat 860 de contravenţii şi au aplicat sancţiuni în valoare de 367.833 de lei, după cum urmează: 16 sancţiuni pentru abateri săvârşite de pietoni;  9 sancţiuni pentru neacordarea priorităţii pietonilor; 309 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regimului legal de viteză; 53 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri ale bicicliştilor; 65 de amenzi căruţaşilor; 408 pentru alte abateri.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 54 de permise de conducere ( 31 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 6 pentru neacordare prioritate auto, 9 pentru neacordare de prioritate pietonilor) şi au retras 31 de certificate de înmatriculare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: