Percheziţii la traficanţii de droguri din Bacău. Au fost descoperite diverse cantităţi de haşiş şi cocaină

Percheziţii la traficanţii de droguri din Bacău. Au fost
descoperite diverse cantităţi de haşiş şi cocaină

O parte din drogurile descoperite la unul dintre traficanţi FOTO DIICOT Bacău

Mai multe percheziţii au avut loc joi, 7 iulie, în municipiul Bacău, la persoane suspectate de trafic de droguri, iar un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost arestat preventiv.

Începând cu luna octombrie 2021, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, împreună cu procurorii DIICOT Bacău, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi, suspectaţi de trafic de droguri de risc şi de mare risc. 

Anchetatorii au stabilit că substanţele interzise erau distribuite către diferiţi consumatori din municipiul Bacău şi localităţile învecinate. 

Poliţiştii şi procurorii au efectuat miercuri, 7 iulie, trei percheziţii domiciliare în municipiul Bacău, iar două persoane au fost duse la audieri. 

“În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate cantităţi dintr-o gamă largă de droguri de risc şi mare risc (cannabis, haşiş, amfetamină, cocaină, ketamină, L.S.D., precum şi ciuperci halucinogene cu Psilocibină), dispozitive şi instrumente utilizate la prepararea, porţionarea şi administrarea drogurilor, două telefoane mobile şi un laptop”, spun anchetatorii.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Bacău a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Tribunalului Bacău, care a decis arestarea sa preventivă pentru trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Avertizarea unui cercetător de top: „Doar 2% apă în sol, în zona Moldovei. Plantele se vor usca curând”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările