Pasajul subteran „Ştefan Guşe“ se închide o săptămână, în timpul nopţii, pentru lucrări de întreţinere

Pasajul subteran „Ştefan Guşe“ se închide o săptămână, în timpul nopţii, pentru lucrări de întreţinere

Pasajul subteran „Ştefan Guse“ din Bacău, care face legătura cu drumul spre Braşov, va fi închis pe timp de noapte  FOTO Mircea Merticariu

Pasajul subteran Ştefan Guşe se va închide în perioada 3-8 iulie 2017, în intervalul orar 23 - 5,  pentru execuţia de lucrări de întreţinere, respectiv lucrări de colmatare rosturi în pereţi şi reparaţii iluminat public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Municipiului Bacău, prin Direcţia Drumuri Publice, a contractat lucrări de colmatare rosturi în pereţi, executantul fiind  firma S.C. Ram Servicii Ecologizare S.R.L. Iaşi. Valoarea contractului se ridică la suma de 56.200 lei. „Vor fi executate şi lucrări de înlocuire a lămpilor de iluminat defecte şi alte eventuale înlocuiri de cabluri, dacă se constată la faţa locului degradări. Reparaţiile iluminat public vor fi realizate în cadrul contractului anual de întreţinere reţele de iluminat încheiat cu S.C. Elco Bacău, valoarea lucrărilor fiind stabilită în funcţie de defecţiunile identificate. Participanţii la trafic  sunt rugaţi ca în perioada 3-8 iulie 2017, în intervalul orar 23.00 - 05.00,  să circule pe rutele alternative: Pasajul Mărgineni, Pasajul Letea, pe străzile Arcadie Şeptilici, Abatorului, Constanţei sau pe la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Alexei Tolstoi“, se arată într-un comunicat al Primăriei Bacău, transmis de purtătorul de cuvânt Sonia Pavelescu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările