Panică şi nervi la Bacău. Elicoptere militare au survolat noaptea oraşul

Panică şi nervi la Bacău. Elicoptere
militare au survolat noaptea oraşul

FOTO arhivă Adevărul

Mulţi locuitori ai oraşului s-au panicat, iar alţii s-au enervat în cursul nopţii de marţi spre miercuri (5/6 iulie) din cauza zgomotelor produse de elicopterele militare ce aparţin Bazei 95 Aviaţie Bacău şi care au efectuat un zbor de instrucţie.

Băcăuanii s-au trezit în toiul nopţii în zgomotul produs de mai multe elicoptere militare care survolau zona. Unii s-au panicat, în contextul războiului din Ucraina, în timp ce alţii s-au arătat vizibil deranjaţi.

S-a dovedit în cele din urmă că elicopterele militare aparţin Bazei 95 Aviaţie Bacău, iar zborurile acestora vor continua în perioada următoare.

„La Baza 95 Aeriană, în noaptea de marţi spre miercuri, a avut loc un zbor de instrucţie cu tinerii piloţi, în conformitate cu cerinţele specifice de instruire. Acest zbor s-a executat cu respectarea reglementărilor aeronautice în vigoare şi au fost luate toate măsurile de siguranţă necesare, astfel încât impactul asupra comunităţii locale să fie minim. De asemenea, şi în perioda 07-08.07.2022, între orele 18,00-02,00, vor avea loc zboruri asemănătoare, cu luarea tuturor măsurilor necesare diminuării impactului zgomotului asupra comunităţilor locale”, au precizat reprezentanţii Bazei 95 Aviaţie Bacău.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cursa nebună a unei şoferiţe fără permis, cu Poliţia pe urme. S-a oprit doar când a făcut accident

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările