„Regele asfaltului“, omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, a fost prins în aeroport cu cartuşe ascunse în bagaje

„Regele asfaltului“, omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, a fost prins în aeroport cu cartuşe ascunse în bagaje

Dorinel Umbrărescu

Dorinel Umbrărescu, supranumit „regele asfaltului“, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins pe Aeroportul Bacău cu 15 cartuşe de vânătoare dosite în bagaje.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Surse neoficiale susţin că omul de afaceri se ducea la vânătoare pe domeniul de la Balc din judeţul Bihor, deţinut de Ion Ţiriac.

„În urma controlului efectuat astăzi cu ocazia îmbarcării pasagerilor la o cursă aeriană pe relaţia Bacău – Oradea, în bagajul unui pasager au fost găsite 15 cartuşe de vânătoare. Bărbatul în cauză, în vârstă de 51 de ani, a fost condus la sediul Postului de Poliţie Transporturi Aeriene Bacău, unde a declarat că este deţinător legal de armă de vânătoare iar muniţia a fost uitată în bagajul de mână cu care călătorea. Cartuşele au fost ridicate în vederea cercetărilor iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Directorul Aeroportului minte prin omisiune

Cu toate că Poliţia confirmă acest lucru, Lucian Sion, directorul Aeroportului Bacău, îl „acoperă” pe Umbrărescu şi declară cu convingere că omul de afaceri nu avea la el niciun fel de armă, însă nu spune nimic despre cartuşe.

„Umbrărescu nu a mai plecat cu avionul pentru că pur şi simplu s-a răzgândit pe Aeroport. Nu i-a găsit nimic în bagaj, nici armă, nici nimic altceva. Sunt directorul Aeroportului şi declar oficial acest lucru”, a declarat cu tărie Lucian Sion la o oră după ce Dorinel Umbrărescu nu a fost lăsat să plece cu avionul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările