O tonă de petarde şi pocnitori transportate în maşina unui băcăuan. Articolele pirotehnice au fost confiscate

O tonă de petarde şi pocnitori transportate în maşina unui băcăuan. Articolele pirotehnice au fost confiscate

Articolele pirotehnice au fost confiscate

Articolele pirotehnice făceau parte din categoria P1, F2 şi F3 şi erau transportate cu o autoutilitară pe DN 15, în localitatea Gârleni, fără documente legale de provenienţă. Valoarea acestora a fost estimată la 10.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul acţiunilor desfăşurate pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice, la data de 10 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din Bacău au depistat un bărbat, de 29 de ani, în timp ce ar fi condus o autoutilitară, pe DN 15, în localitatea Gârleni.

În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit, în interiorul autovehiculului, aproximativ 1.000 de kilograme de articole pirotehnice din categoria P1, F2 şi F3 (baterii de artificii şi emiţătoare de sunet), pentru care nu au fost prezentate documente legale de provenienţă şi transport.

Articolele pirotehnice, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Vă mai recomandăm:

Tone de pocnitori şi artificii interzise confiscate în Vrancea. Ce au mai găsit poliţiştii la percheziţii

Peste 13.000 de petarde şi 43 de baterii de artificii descoperite în locuinţa unui brăilean

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările