Nouă medalii obţinute de opt sportivi băcăuani la turneul internaţional „Bucovina” la judo

La startul celei de-a XI-a ediţii a turneului internaţional "Bucovina" de la Gura Humorului au participat 230 de sportivi de la 13 echipe din România şi una din Ucraina.

Ştiri pe aceeaşi temă

CS Bronx Bacău, condus de Manuela Bârzu şi Daniel Zodian, a ocupat locul III, cu un total de 5 medalii de aur, 3 argint şi una de bronz.

Am avut 8 sportivi şi am câştigat 9 medalii. Aşa suntem noi la toate secţiile pe care le avem, aducem medalii multe şi strălucitoare. Nu suntem un club de stat, cu toate că avem contract de colaborare cu unul, dar doar pe hârtie. Financiar au uitat de noi, dar puncte şi medalii le-am adus, iar dacă sunt gratis sunt binevenite", a spus Daniel Zodian, preşedintele CS Bronx.

Pe prima treaptă a podiumului s-a clasat Octavian Cechea, Melania Calfă,  Mădălina Ardeleanu, dar şi surorile Maria şi Mădalina Gavriliţă. În plus, Mădalina a concurat şi la o categorie de vârsta mai mare, unde a obţinut locul 2. Ioana Burcă şi Ioana Bura au obţinut medalii de argint, iar Cosmin Nichifor a terminat concursul pe locul III.

Copiii vin din mediul rural dar şi din Bacău. Încercăm să ţinem ştacheta cât mai sus şi sperăm ca sponsorii care vor sa investească în viitorul unor copiii să ni se alăture. E important pentru noi că am dat Bacăului copii crescuţi de noi şi nu numai la judo, dar şi la box, atletism şi powerlifting. Partea interesantă la powerlifting este că deşi nu este sport olimpic, acesta stă la baza fiecărui sport. Sper sa le închid gura mai marilor sportului băcăuan când vom obţine medalii la atletism şi box cu sportivi ce provin din powerlifting. La judo obţinem medalii şi datorită antrenemantelor de powerlifting. Sportul se dezvoltă, iar metodele de antrenament şi pregatire se modernizează", a mai adăugat Zodian.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările