Noi informaţii în cazul muncitorilor omorâţi într-un apartament din Oneşti. Soţia criminalului l-a încurajat: „Omoară-i, că şi noi am suferit!”

Noi informaţii în cazul muncitorilor omorâţi într-un apartament din Oneşti. Soţia criminalului l-a încurajat: „Omoară-i, că şi noi am suferit!”

Gheorghe Moroşan şi soţia sa FOTO arhivă Adevărul

Poliţistul care a negociat pentru viaţa celor doi bărbaţi a făcut declaraţii în justiţie, povestind modul în care a decurs discuţia cu soţia criminalului.

La mai bine de un an de la dubla crimă de la Oneşti, ies la iveală noi detalii despre ce s-a întâmplat în ziua fatidică. Reamintim că doi muncitori care veniseră să renoveze un apartament au fost luaţi ostatici pe 1 martie 2020 şi apoi ucişi de fostul proprietar al locuinţei.

Gheorghe Moroşan este judecat pentru lipsire de libertate, omor calificat şi tulburarea liniştii publice, în timp ce soţia acestuia, Aurelia Moroşan, trebuie să răspundă pentru complicitate la lipsire de libertate şi omor calificat.

Joi, 19 mai, a avut loc un nou termen de judecată în cazul crimelor comise în martie 2020. Unul dintre poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale Bacău care a încercat să negocieze cu soţia lui Gheorghe Moroşan le-a povestit judecătorilor cum a decurs dialogul dintre el şi Aurelia Moroşan.

Potrivit declaraţiilor poliţistului, se pare că soţia criminalului a susţinut actele de violenţă, precizând că şi ei au suferit la rândul lor. Reacţia femeii a venit după ce poliţistul o implorase să îşi liniştească soţul şi să îl oprească din acţiunile criminale.

Un poliţist o implorase să îşi oprească soţul

„Declaraţii năucitoare astăzi la termenul de judecată în cazul crimelor de la Oneşti. Unul dintre martorii din dosar (poliţist judiciar aflat la fata locului) a declarat în faţa judecătorului că Aurelia Moroşan îi spunea acestuia că este perfect de acord ca Moroşan să îi omoare pe toţi fiindcă şi ei au suferit la rândul lor. Asta după ce poliţistul o implorase pe Aurelia, în repetate rânduri, să-şi oprească soţul din acţiunile criminale. Atitudinea lui Moroşan în continuare extrem de sfidătoare şi arogantă pe timpul declaraţiilor, fară urmă de regret. Estimăm o soluţie în proces în cel mult două termene”, a spus avocatul Adrian Cuculis.

Cel care a încercat să negocieze pentru viaţa celor doi muncitori este Răzvan Ghiula, poliţist la Serviciul de Investigaţii Criminale Bacău. Acesta, împreună cu poliţiştii Serviciului Acţiuni Speciale Adrian losub, Florin Gurămultă şi Silviu Roşca au urcat între etajele 2 şi 3, în aşteptarea ordinului de intervenţie tactică în apartament.

Potrivit informaţiilor din anchetă, Aurelia Moroşan, soţia criminalului, a monitorizat în permanenţă acţiunea poliţiei şi îi transmitea soţului fiecare mişcare făcută de aceştia.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cea mai mare pedeapsă aplicată în România pentru uciderea unui animal. Ritta şi-a salvat stăpânul cu preţul propriei vieţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările