Monstrul de la Oneşti a fost detubat, dar rămâne la ATI. Procurori pot relua procedurile judiciare

Monstrul de la Oneşti a fost detubat, dar rămâne la ATI. Procurori pot relua procedurile judiciare

Gheorghe Moroşan

Gheorghe Moroşan a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, după ce iniţial a beneficiat de tratament medical la Oneşti, oraşul unde a provocat cele două crime oribile.

Medicii au luat decizia vineri, la amiază, să-l detubeze pe Ghoerghe Moroşan, criminalul de la Oneşti care a înjunghiat mortal doi bărbaţi care lucrau în apartamentul pe care acesta l-a deţinut cândva. 

Prin urmare, medicii au anunţat procurorii că pot relua procedurile judiciare.

"În cursul acestei după-amiezi pacientul a fost detubat, iar medicii, după ce au analizat starea lui, au anunţat Parchetul că se pot relua procedurile judiciare. Pacientul rămâne în monitorizare pe ATI", a informat spitalul din Bacău, potrivit Agerpres.

Gheorghe Moroşan a sechestrat, luni, într-un apartament, doi muncitori care lucrau la renovarea locuinţei şi apoi i-a înjunghiat mortal. Agresorul a ajuns la spital după ce a fost împuşcat de poliţişti.

El are nouă plăgi prin împuşcare.

"Avea 9 plăgi împuşcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împuşcat şi două gloanţe, fiind folosită şi muniţie letală. A avut două lovituri şi la abdomen, şi în coapasa piciorului drept. În această dimineaţă medicii anestezişti vor stabili când va fi detubat. În acest moment nu mă pot pronunţa dacă starea lui permite transferul la un spital penitenciar, dar probabil că într-o zi, va putea fi audiat", spunea la momentul respectiv managerul spitalului din Oneşti, Gelu Nicolcea.

Vă mai recomandăm:

Criminalul de la Oneşti are nouă plăgi prin împuşcare cu bile de cauciuc şi muniţie letală. Ce spun medicii

Cine sunt victimele criminalului din Oneşti: „Silviu era orfan de mamă de la trei ani“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările