Moartea lui Valeriu Damian, deocamdată, o crimă perfectă. Familia a apelat la o clarvăzătoare

Moartea lui Valeriu Damian, deocamdată, o crimă perfectă. Familia a apelat la o clarvăzătoare

Vila unde a fost ucis Valeriu Damian în august 2011

Cu toate că făptașii au lăsat urme de noroi în casă, au băut whisky, ba chiar au fost filmați câteva secunde de camerele de monitorizare a locuinței, polițiștii și procurorii băcăuani nu au reușit să găsească criminalii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea mai răsunătoare crimă din ultimii ani din județul Bacău este cea a patronului lanțului de benzinării Helios. În urmă cu aproximativ cinci luni, Felix Bănilă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău afirma că, în cazul morții omului de afaceri, Valeriu Damian, ucis în propria vilă din loalitatea Luncani, sunt trei suspecți. Azi, crima rămâne deocamdată una cu autor necunoscut.

Medic legist: „Omul de afaceri a fost omorât“

Valeriu Damian a făcut închisoare pentru mită record în dosarul Rafo

Oamenii legii au mers pe tot felul de piste, de la tâlharii care au încercat să pună mâna pe banii din casă, până la răzbunarea venită de la foști parteneri de afaceri, reglare de conturi, sau asasinat la comandă. După mai multe luni de anchetă, procurorii exclud varianta jafului. "Ancheta este în desfășurare. Este exclusă varianta jafului. Avem trei suspecți", a declarat prim-procurorul Felix Bănilă.

 "Colaborez cu Parchetul, dar nu pot să vorbesc!"

Nicușor Damian, fratele omului de afaceri ucis la mijlocul lunii august a anului trecut, afirmă că nu poate spune deocamdată prea multe lucruri, însă, este convins, că va veni o zi în care își va da drumul la vorbe.


Daţi click pe imaginile de mai sus pentru a vedea imagini de la locul crimei lui Valeriu Damian

"Inițial am zis că voi angaja niște detectivi particulari, însă mi-am dat seama că nu e cazul, deoarece am încredere în polițiști și procurori. Va veni o zi în care voi spune mai multe. Acum nu pot. Aștept acea zi", a afirmat fratele omului de afaceri ucis.

"Sora mea a fost la o clarvăzătoare"

 Ca să afle care sunt șansele ca ucigașii să fie descoperiți, familia Damian a apelat la o clarvăzătoare care locuiește într-un sat din județul Bacău.

Ce afaceri avea Valeriu Damian omul de afaceri ucis în mod bizar în propria casă

"Sora mea a fost la o clarvăzătoare și i-a spus că pe la Paști o să aflăm adevărul din acea noapte de august. Eu aștept. Mai e puțin. Stau și mă gândesc că s-ar putea ca întregul adevăr să-l aflăm și pe la sfârșitul anului, pentru că acest caz este unul extrem de complex. Oricum, cine sunt criminalii, vom afla, mai devreme sau mai târziu. Eu aștept să explodeze", a mai adăugat Nicușor Damian. El a mai adăugat că în proporție de peste 80% bănuiește cine sunt criminalii, însă vrea o confirmare oficială de la anchetatori.

Comisarul Șef al Gărzii Financiare, despre omul de afaceri găsit mort în propria casă : „Damian nu avea bani de dat, avea bani de luat!"

Intră pe bacau.adevarul.ro pentru cele mai noi ştiri din judeţ.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările