FOTO Cozonaci, pască, haine şi jucării pentru micuţii orfani, primite în dar de la elevii Şcolii „Mihail Sadoveanu” şi de la preşcolarii de la „Crai Nou”

FOTO Cozonaci, pască, haine şi jucării pentru micuţii orfani,
primite în dar de la elevii Şcolii „Mihail Sadoveanu” şi de la preşcolarii de la
„Crai Nou”

90 de copii de la Centrul „Pro Familia”, situat pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Bacău, au primit în dar dulciuri, fructe, haine, încălţăminte şi jucării de la micuţii Şcolii „Mihail Sadoveanu” şi de la cei ai Grădiniţei „Crai Nou”.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Totodată,  în cadrul aceluiaşi eveniment, joi între orele 10.00 – 11.00, la Şcoala „Mihail Sadoveanu” a avut loc şi un program artistic susţinut de elevi şi preşcolari.

În plus, unitatea de învăţământ a mai găzduit şi o expoziţie de ouă încondeiate şi picturi cu tematică religioasă. 

Colecta pentru micuţii defavorizaţi s-a realizat cu sprijinul preoţilor Adrian Ginea de la Biserica „Sfinţii Voievozi Mihail şi Gavril” din cartierul Şerbăneşti şi Silviu Busuioc de la Biserica „Cuvioasa Parascheva” din zona Letea.

Acţiunea a fost organizată de educatoarea Georgeta Roman, institutoarea Mihaela Radu, Florentina Ghiurcă şi profesoarele Liliana Bârgăoanu şi Carmen Busuioc.

Foto

 

 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările