Luminile de sărbători vor fi aprinse în Bacău de Ziua Naţională a României. Şi bradul de Crăciun va fi împodobit până atunci

Luminile de sărbători vor fi aprinse în Bacău de Ziua Naţională a României. Şi bradul de Crăciun va fi împodobit până atunci

Bradul de Crăciun de la bacău

S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. este implicată în organizarea manifestărilor prilejuite de sărbătorile de iarnă. Spectacolele, aprinderea luminilor şi a bradului de Crăciun vor avea loc de Ziua Naţională a României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 16, în Piaţa Tricolorului din centrul municipiului Bacău, vor avea loc mai multe momente artistice, susţinute de tineri şi adolescenţi talentaţi de la Şcoala Populară de Artă, Palatul Copiilor din Bacău şi de la Colegiul Naţional de Artă „George Apostu“ .

La ora 17.00, va avea loc aprinderea bradului de Crăciun şi a luminilor de sărbători.  După acest moment, sunt programate concertele. Pe scenă vor urca Florin Vasilcă, artistul Guz (Ivan Guzu) din Republica Moldova, Connect-R.

Seara festivă, dedicată Zilei Naţionale a României si începutului sărbătorilor de iarnă, se va încheia cu spectacolul susţinut de Loredana.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: