Judeţul Bacău, număr record de participanţi în Campionatul de Voluntariat

Judeţul Bacău, număr record de participanţi în Campionatul de Voluntariat

Activităţi de voluntariat

Peste 150 de angajaţi din cadrul Petrom, din opt judeţe, s-au implicat în ultima parte a anului în diferite acţiuni de voluntariat, alături de 14 ONG-uri din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

În judeţul Bacău, peste 70 dintre angajaţii firmei au participat la acţiuni de voluntariat alături de ONG-urile Habitat for Humanity şi Fundaţia Pentru Sprijin Comunitar. Beneficiarii acţiunilor au fost opt familii defavorizate din Dărmăneşti şi 200 de copiii din zona Podu Turcului.
Astfel, în „Campionatul de Voluntariat”, angajaţii Petrom au participat la construirea a opt apartamente pentru familii defavorizate din Dărmăneşti, în cadrul unei acţiuni organizate de Habitat for Humanity şi au recondiţionat un loc de joacă pentru copii din localitatea Podu Turcului.
“Am fost impresionaţi de numarul mare de angajaţi voluntari din judeţul Bacău. Oamenii de aici ne-au aratat ca voluntariatul se face în echipă şi că unindu-şi forţele pot construi lucruri minunate pentru cei care au nevoie de ajutor. Bacăul este campionul nostru în voluntariat!” a declarat declara Mona Nicolici, Manager Relaţii Comunitare Petrom.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările