Incendiu de proporţii la o terasă din Oneşti. 58 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din vecinătate | VIDEO

Incendiu de proporţii la o terasă din Oneşti. 58 de
persoane au fost evacuate dintr-un bloc din vecinătate | VIDEO

Incendiul a distrus terasa restaurantului unde a izbucnit FOTO captură video

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, la o terasă-grill din municipiul Oneşti. Flăcările s-au extins rapid la acoperişul unui bloc din imediata vecinătate, fiind necesară evacuarea a 58 de persoane din imobil.

Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri la o terasă-grill din municipiul Oneşti.  Focul a afectat şi un bloc situat în apropierea terasei.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, a precizat că iniţial 16 adulţi şi doi copii au fost evacuaţi dintr-o scară de bloc după ce holul imobilului a fost inundat cu fum.

„S-au mai evacuat 40 de persoane din a doua scară de bloc. S-a procedat la evacuarea unei persoane din balcon de la etajul trei. A mai fost preluată de Serviciul Judeţean de Ambulanţă o persoană cu arsuri la nivelul corpului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

În urma incendiului au ars circa 300 metri pătraţi din restaurant şi terasă, aflate la parterul unui bloc cu patru etaje, şi acoperişul imobilului pe circa 500 metri pătraţi.

 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Incendiu la o mănăstire pe stil vechi, din Agigea. Foc pus din răzbunare VIDEO

Incendiu într-un bloc turn din Galaţi. O persoană a murit, iar 40 de locatari au fost evacuaţi VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările