FOTO Se repară drumul judeţean de la Stănişeşti, spaima posesorilor de autovehicule. Lucrările se vor finaliza în toamnă

FOTO Se
repară drumul judeţean de la Stănişeşti, spaima posesorilor de autovehicule.
Lucrările se vor finaliza în toamnă

Drumul de la Stănişeşti a intrat în reparaţii capitale FOTO Mircea Merticariu

Drumul judeţean 243 B Stănişeşti-Vultureni, utilizat zilnic de o parte a celor 4500 de locuitori din Stănişeşti, va fi adus la standarde europene. Şoseaua a fost construită la mijlocul anilor 70 şi de atunci nu a mai fost reparată niciodată. Zilele acestea se toarnă un covor asfaltic de trei kilometri şi se peticesc porţiunile mai bune de drum.

Una dintre cele mai rele porţiuni carosabile din judeţul Bacău, drumul care duce spre comuna Stănişeşti, a intrat de câteva săptămâni în reparaţii generale. În anii trecuţi, pentru ca locuitorii din comună să mai poată circula, Primăria Stănişeşti a mai umplut gropile mari cu pietriş. Drumul, aflat în atribuţiile Consiliului Judeţean, va suporta acum reparaţii capitale. „Se lucrează bine, cred că va ieşi o lucrare de calitate. Este meritul Consiliului Judeţean Bacău că a alocat sumele necesare pentru ca oamenii din comuna noastră să nu-şi mai rupă maşinile. Un drum scurtează însă şi timpul de deplasare. Sper să beneficiem şi de alte investiţii pentru ridicarea standardelor de viaţă“, a precizat Bogdan Popa, primarul comunei Stănişeşti.

Locuitorii comunei Stănişeşti şi-au exprimat de multe ori nemulţumirea faţă de calitatea drumului judeţean. În urmă cu cinci ani, aceştia au fost la un pas de a bloca drumurile, ca gest de protest. „Trebuie să merg încet pe-aici, pentru că drumul este jalnic. Sunt 5.000 de oameni care-l folosesc, e un drum important. O să ajungem să-l blocăm, dacă altfel nu ne bagă nimeni în seamă. Se strică în fiecare lună direcţia şi bucşele maşinii“, a declarat, în urmă cu cinci ani, pentru ziarul Adevărul, localnicul Iulian Dima. 

Bacău: Sătenii din Stănişeşti, la un pas să blocheze drumul

 

Drumul de la Stănișești a intrat în reparații capitale FOTO Mircea Merticariu  

Imagini din aceeasi galerie
  • Drumul de la Stănișești a intrat în reparații capitale FOTO Mircea Merticariu  
  • Drumul de la Stănișești a intrat în reparații capitale FOTO Mircea Merticariu  
  • Bogdan Popa, primarul comunei Stănișești FOTO Mircea Merticariu
  • Reparațiile sunt monitorizate de Consiliul Județean FOTO Mircea Merticariu 
  • Drumul de la Stănișești a intrat în reparații capitale FOTO Mircea Merticariu  
  • Casa din Stănișești, unde s-a născut sculptorul român George Apostu FOTO Mircea Merticariu
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările