FOTO Două familii sărace din Izvoru Berheciului, ajutate de Crucea Roşie Bacău

FOTO Două familii sărace
din Izvoru Berheciului, ajutate de Crucea Roşie Bacău

Crucea Roşie din Bacău a ajutat două familii care trăiesc în sărăcie în Izvoru Berheciului

Echipa Crucii Roşii Bacău s-a deplasat zilele trecute în comuna Izvoru Berheciului pentru a efectua anchete sociale şi pentru a ajuta, în măsura posibilităţilor, două familii aflate în situaţii disperate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Prima familie aflată într-o situaţie dificilă este domiciliată aproape de Primăria Izvoru Berheciului şi este formată din zece persoane: patru adulţi şi şase copii. Cel mai mic dintre copii a fost adus recent pe lume, iar cel mai mare este în vârstă de 10 ani. „Condiţiile în care locuiesc sunt dificil de imaginat. Locuinţa este foarte mică, nu este încălzită şi nu au lumină.  Cea de-a doua familie locuieşte în satul Oţeleşti – două femei şi o bunică ce trăiesc în aceeaşi curte, precum şi şapte copii. Cel mai mic dintre aceştia, de numai 5 luni, s-a stins de curand din viaţă, din cauza unei pneumonii.  Angajaţii si voluntarii Crucii Roşii Bacău au dus la locuinţele persoanelor nevoiaşe alimente: ulei, făină, zahăr, paste, orez, conserve, biscuiti, dulciuri. De asemenea, au fost distribuite multe haine şi jucării pentru copii, provenite din donaţii din partea unei băcăuance ce trăieşte în Anglia, căreia îi mulţumim.  Vom continua să monitorizăm cazurile şi vom rămâne pe recepţie pentru a contribui, în măsura posibilităţilor, la salvarea persoanelor aflate în situaţii critice“, se arată în comunicatul Crucii Roşii Bacău

interesate să doneze pentru aceste familii şi pentru altele aflate în situaţii asemănătoare o pot face la sediul Crucii Roşii din Bacău, din str. Oituz, nr 61 sau pot telefona la 0234 523 733. 

Crucea Roșie Bacău a ajutat două familii sărace din Izvoru Bereciului  

Imagini din aceeasi galerie
  • Crucea Roșie Bacău a ajutat două familii sărace din Izvoru Bereciului  
  • Crucea Roșie Bacău a ajutat două familii sărace din Izvoru Bereciului  
  • Crucea Roșie Bacău a ajutat două familii sărace din Izvoru Bereciului  
  • Crucea Roșie Bacău a ajutat două familii sărace din Izvoru Bereciului  
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările