FOTO Calea Moineşti şi Podul de la Mărgineni vor fi redate circulaţiei publice în această toamnă

FOTO Calea Moineşti şi Podul de la Mărgineni
vor fi redate circulaţiei publice în această toamnă

Lucrările de modernizare la Calea Moineşti sunt aproape finalizate FOTO Ionuţ Avram

Lucrările de modernizare la Calea Moineşti şi Podul de la Mărgineni se apropie de final. Reprezentanţii municipalităţii dar şi ai constructorului au susţinut ieri o conferinţă de presă, în care au făcut referire la stadiul lucrărilor dar şi la importanţa acestui obiectiv pentru băcăuani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Modernizarea infrastructurii rutiere spre Moineşti va fi finalizată în această toamnă, maxim în luna octombrie. „Lucrările sunt realizate în proporţie de 90%. Valoarea proiectului este este de 38,9 milioane de lei, din care contractul de lucrări este de 24 milioane de lei“, a precizat Leonard Pădureanu, managerul Primăriei Bacău.

Până acum, în cadrul proiectului s-a lărgit Podul Mărgineni, de la 2 la 4 benzi de circulaţie, anumite porţiuni au fost realizate integral, podul de peste Trebeş a fost reconstruit în în totalitate şi are acum 4 benzi. Totodată au fost efectuate lucrări de modernizare, asfaltare şi lărgire la Calea Moineşti, care face legătura între strada Energiei, unde a fost realizat şi un sens giratoriu şi fosta Fabrică de Bere Mărgineni. Proiectul este finanţat cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional, Axa 1, cu 30 de milioane de lei, nerambursabili,  deoarece Bacăul este considerat un „pol de creştere urbană“.

Lucrări peste pârâul Trebeș FOTO Ionuț Avram  

Imagini din aceeasi galerie
  • Lucrări peste pârâul Trebeș FOTO Ionuț Avram  
  • Lucrările de modernizare la Calea Moinești sunt aproape finalizate FOTO Facebook
  • Conferință comună susținută de Primăria Bacău și reprezentanți ai grupului de firme Conextrust Amici FOTO Mircea Merticariu
  • Leonard Pădureanu, managerul municipiului Bacău FOTO Mircea Merticariu
  • Ionuț Tomescu, purtător de cuvânt Primăria Bacău FOTO Mircea Merticariu
  • Adrian Dorpinescu, director general Conextrust-Amici-Rustrans FOTO Mircea Merticariu
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările