FOTO În ţara scoasă din noroaie de PSD, microbuzele cu elevi rămân împotmolite după fiecare ploaie. Ce s-a întâmplat la Sascut

FOTO În ţara scoasă din noroaie de PSD, microbuzele cu elevi rămân împotmolite după fiecare ploaie. Ce s-a întâmplat la Sascut

Microbuzul din Sascut a rămas împotmolit

Localnicii din comuna băcăuană Sascut spun că aşa se întâmplă în fiecare sezon ploios, iar autorităţile nu au luat nicio măsură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vezi imagini în GALERIA FOTO

Joia trecută, pe 26 septembrie, a plouat toată ziua aproape în întreaga ţară. Pentru agricultori, ploaia a venit ca o binecuvântare, după o vară secetoasă.

Pentru localnicii din comuna băcăuană Sascut lucrurile nu au stat deloc aşa. Ploaia a inundat aproape toate arterele de circulaţie din comună, atât cele proaspăt asfaltate, dar mai ales drumurile din balast.

Pe un astfel de drum, microbuzul şcolar care transporta elevii de la şcoală spre casă a rămas împotmolit în noroi, iar copiii au ajuns cu întârziere acasă.

“De fiecare dată se întâmplă mereu acelaşi lucru, atunci când plouă. Părinţii au fost foarte îngrijoraţi de întârzierea copiilor acasă, pentru că s-a întâmplat după-amiază, după şcoală”, ne-a declarat un localnic.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: