UPDATE Fetiţa de doi ani dispărută din curtea casei a fost găsită. Care este starea copilei

UPDATE Fetiţa de doi ani
dispărută din curtea casei a fost găsită. Care este starea copilei

Fetiţa are doi ani

Fetiţa în vârstă de doi ani dispăruse marţi seară, din curtea casei părinţilor săi, din localitatea Blăgeşti, judeţul Bacău.

UPDATE: Poliţiştii au găsit-o în această dimineaţă, într-o zonă cu vegetaţie stufoasă, pe fetiţa de doi ani dispărută marţi seara din curtea casei. Copila este în stare bună, iar ambulanţa urmează să o transporte la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Alerta a fost dată marţi seară, după ce părinţii copilei au constatat că aceasta lipseşte, motiv pentru care au alertat Poliţia prin intermediul Serviciului de urgenţă 112. Imediat, a fost declanşată o amplă acţiune de căutare a fetiţei, fiind implicate forţe impresionante ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei şi Jandarmeriei, precum şi localnici şi voluntari ai unui club de off-road. Ultima oară, copila fost văzută de către un vecin al familiei.

În apropierea locuinţei familiei se află o pădure, unde forţele de ordine au căutat toată noaptea, deocamdată fără niciun rezultat.

Fetiţa de doi ani are aproximativ 90 de centimetri înălţime, 13 kilograme, ochii albaştri şi faţa rotundă.

Cei care pot da relaţii despre copilă sunt rugaţi să anunţe Poliţia cât mai repede cu putinţă.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: