Expoziție de mărțișoare, lucrate manual, la Colegiul Național „Vasile Alecsandri“

Expoziție de mărțișoare, lucrate manual, la Colegiul Național „Vasile Alecsandri“

La Colegiul „Vasile Alecsandri“ are loc expoziția „Întâmpinarea primăverii“

Tinerii și persoanele adulte din centrele rezidențiale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) își expun propriile creații în holul colegiului băcăuan.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 27 -29 februarie, DGASPC, în parteneriat cu Colegiul Național „Vasile Alecsandri" organizează expoziția cu vânzare, intitulată „Întâmpinarea primăverii". Evenimentul, aflat la cea de-a treia ediție, are loc în holul de la etajul 1 al colegiului. Exponatele vor fi prezentate chiar de persoanele ocrotite în centrele de plasament, în pauzele dintre ore. „În aceste zile, băcăuanii au ocazia de a se bucura de aceste creații și de a dărui fericire, admirând și cumpărând mărțișoarele și felicitările realizate cu foarte multă migală de copiii și adulții ocrotiți la noi",  spus Alina Iftode, purtătorul de cuvânt al DGASPC Bacău.

Colegiile băcăuane, pepinieră pentru universitățile din Occident

Toate centrele de plasament ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au venit cu exponate proprii. „Sunt vreo opt mese cu mărțișoare și felicitări, din centrele de la Răcăciuni, Bacău, Comănești și din alte locuri unde sunt centre de plasament. Elevii cumpără și sunt încântați de această manifestare. Și eu am luat mărțișoare de vreo cinci tipuri, pentru toate colegele din cancelarie", a spus Vasile Cautiș, directorul Colegiului Național „Vasile Alecsandri" din Bacău.

Profesori din Norvegia, Slovacia, Germania și Spania, în vizită la Colegiul „Gheorghe Vrănceanu“


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările