Elevii şcolilor „Sadoveanu” şi „Creangă”, Moş Crăciun pentru copiii din Centrul de Plasament

Elevii şcolilor „Sadoveanu” şi „Creangă”, Moş Crăciun pentru copiii din Centrul de Plasament

Elevii de la două şcoli au adus daruri micuţilor

Zeci de copii de la şcolile “Mihail Sadoveanu” şi “Ion Creangă” au oferit haine, dulciuri şi fructe micuţilor găzduiţi de Centrul de Plasament din Bacău.

Acţiunea face parte dintr-un proiect mai amplu, intitulat “Să dăruim speranţă”, iniţiat de Mihaela Hahui, Irina Diaconu (profesoare de limba şi literatura română) şi Narcisa Morărescu (profesor de limba şi literatura engleză).


Necesităţile acestui proiect derivă din dorinţa de a acorda un sprijin şi o bucurie copiilor din judeţul nostru care, din diferite motive, nu beneficiază de condiţii optime de creştere şi educaţie”, a declarat profesoara Mihaela Hahui.


În copilărie şi în pubertate se pun bazele unei educaţii care, pe viitor, constituie tiparele viitoarei personalităţi. Am dorit ca prin această acţiune să aducem bucurie în sufletele mamelor şi copiilor care nu au parte de un climat familial” a mai adăugat profesoara Morărescu.


Cei care s-au bucurat de aceste daruri sunt 15 mame şi 16 copii. Cea mai tânără dintre mămici are 17 ani care nu are părinţi, elevă la un liceu din Bacău, iar cea mai în vârstă are 38 de ani şi are trei copii.

Elevii celor două şcoli au cântat colinde în faţa micuţilor fără familii.

Acţiunea va continua azi, la Centrul “Pinochio”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: