Doi bărbaţi s-au înecat în Bistriţa şi Siret în ultimile zile. Pompierii nu reuşesc să găsească trupul unui tânăr de 22 de ani

Doi bărbaţi s-au
înecat în Bistriţa şi Siret în ultimile zile. Pompierii nu reuşesc să găsească
trupul unui tânăr de 22 de ani

Pompierii caută de câteva zile trupul unui tânăr înecat în canalul de fugă al Bistriţei

Luni, 20 iulie, de la primele ore ale dimineţii, garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a continuat, fără succes, acţiunile de căutare a unui tânăr, în vârstă de 22 ani, înecat în canalul de fugă al râului Bistriţa, pe raza municipiului Bacău. Duminică, pompierii băcăuani au găsit trupul unui bărbat de 30 de ani, înecat în Siret, în dreptul comunei Letea Veche, satul Holt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numărul înecaţilor din Bacău creşte de la o zi la alta, fie că moartea survine voit, prin suicid sau accidental. Cele mai periculoase locuri sunt canalul de fugă artificial al Bistriţei, lacurile de acumulare din jurul municipiului Bacău dar şi râul Siret, care trece aproape tangenţial pe lângă oraş. „Luni, încă de la 8 dimineaţa, garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a continuat acţiunile de căutarea unui bărbat de 22 de ani, inecat în canalul de fugă al râului Bistriţa, pe raza municipiului Bacău. La ora 14:20 s-a efectuat schimbul de efective. În urma acţiunilor de căutare, persoana nu a fost găsită. Misiunea de căutare a continuat  şi în cursul zilei de astăzi, 21 iulie“, a precizat căpitanul Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Bacău.


Duminică, 19 iulie, după aproape cinci ore de căutări în apă, pompierii au găsit, în Siret, în dreptul satului Holt al comunei băcăuane Letea Veche, trupul unui bărbat de 30 de ani, care a fost preluat apoi, pentru cercetări de Serviciul de Medicină Legală Bacău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările