Declaraţii de dragoste sub Turnul Eiffel

Declaraţii de dragoste sub Turnul Eiffel

Eliza Gheţu şi Alin Olaru fac planuri pentru Paris

Unii tineri sunt dispuşi să cheltuie peste 500 de euro pentru o poveste de iubire la Paris. Ziua Îndrăgostiţilor va fi petrecută de băcăuani în funcţie de preferinţe şi buget. Unii vor pleca în străinătate, iar alţii vor umple localurile din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eliza Gheţu (21 de ani) şi Alin Olaru (25 de ani) s-au hotărât să-şi petreacă ziua de 14 februarie la Paris. Ei s-au cunoscut într-un pub irlandez şi vor să dea strălucire poveştii lor de iubire în Oraşul Luminilor. „Fiind primul eveniment de acest gen din viaţa noastră de cuplu, m-am gândit să fie ceva mai special“, s-a destăinuit Alin. El a pregătit în secret plecarea la Paris, ca să-i facă o surpriză iubitei.


„Nu mă aşteptam la aşa ceva. Alin m-a păcălit că va avea treabă la Bruxelles zilele astea, iar când mi-a spus că de fapt vom merge amândoi la Paris, mi-au dat lacrimile“, a povestit Eliza. Fără a şti cu certitudine câte obiective turistice vor avea timp să viziteze în capitala Franţei, Alin şi Eliza vor să fructifice la maxim cele două nopţi petrecute departe de casă. „Vrem să ne plimbăm pe Champs Elysees, să vizităm muzeele Versailles şi Luvru, catedrala Notre-Dame şi să mergem la Arcul de Triumf şi Turnul Eiffel, chiar dacă este foarte puţin pentru ceea ce are de oferit Parisul“, au mai spus cei doi îndrăgostiţi. 


Tinerii care rămân acasă au de ales dintre cluburile şi localurile din oraş. Administratorii  s-au întrecut în a prezenta oferte cât mai variate pentru atragerea tinerilor. Ei au promis surprize, meniuri alese, muzică de calitate, ambienturi speciale.


„În sală vor fi tot felul de ornamente speciale, iar invitaţii vor putea asculta orchestra noastră. Se vor servi, ca de obicei, preparate din bucătăria italiană şi altele“, a spus Dan Nistor, directorul unui restaurant din centrul oraşului. Tinerii dornici de dans şi distracţie se pot orienta spre cluburile în care piesele muzicale vor fi alese special cu ocazia zilei de 14 februarie. De exemplu, la un astfel de local, „şefi“ vor fi DJ Papa M şi MC Dylma din Cluj.


Participanţii vor purta brăţări de diferite culori. Culoarea verde va semnifica „Sper să îmi găsesc partenerul“, cea roşie va anunţa că „Sunt cu prietenul meu“, iar culoarea galbenă va însemna „Nu mi-ar strica o schimbare“.

_______________

„Da“ pentru o zi!
Mall-ul de pe strada Ştefan cel Mare vine în întâmpinarea îndrăgostiţilor cu o serie de surprize dedicate Zilei Îndrăgostiţilor. Cei numiţi Valentin şi Valentina vor primi cadouri, la parter, şi „îmbrăţişări gratuite“ la etajul I al mall-ului. Cei care doresc să fie căsătoriţi pentru o zi, pot să-şi îndeplinească visul tot la etajul I, în cadrul evenimentului „Spune «Da» pentru o zi“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: