Cum a fost şantajată o educatoare de fostul iubit cu fotografii nud: „Ai să vezi ce păţeşti, toanto!“. Răspunsul femeii: „Ăsta e şantaj, boul satului!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 36 de ani din Bacău a fost condamnat pentru că a încercat să o şantajeze pe fosta sa iubită cu fotografii în care aceasta apărea în ipostaze nud. Femeia este educatoare la o cunoscută grădiniţă din Bacău, iar fostul iubit îi solicita 2.000 de lei pentru o singură fotografie.

Iubitul-şantajist a fost condamnat de judecătoria Bacău la doi ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, şi să efectueze 120 de zile de muncă în folosul comunităţii.  

Ionuţ Cristinel G. a fost pus sub acuzare în urma plângerii formulate de fosta sa iubită, o tânără care profeseză ca educatoare în municipiul Bacău. Femeia a sesizat poliţiştii că fostul ei partener, cu care a avut o relaţie de concubinaj timp de trei luni, o ameninţa că va distribui pe reţelele sociale fotografii în carea aceasta apărea în ipostaze nud. P

entru a fi convingător, bărbatul i-a trimis prin intermediul mesageriei Facebook una dintre fotografii, avertizând-o că dacă dacă nu îi va oferi 2.000 de lei cât mai urgent va arăta la toată lumea ce fel de educatoare este. Femeia a pus la dispoziţia organelor de poliţie nouă foi, conţinând discuţiile purtate pe reţeaua de socializare Facebook cu fostul partener. Discuţiile dintre cei doi arată cum aceştia se jignesc reciproc. În momentul în care bărbatul îi solicită bani în schimbul fotografiei, femeia îi avertizează ”E şantaj, boul satului”. Bărbatul în schimb o asigură că nu o să păţească nimic, pentru că are relaţii. 

Mesaj de la Ionuţ Cristinel – trimite foto cu persoană de sex feminin în postură nud şi mesajul „mai vrei? mai clare am dacă vrei”

Educatoarea – „şi dacă ai ce”
Mesaj de la Ionuţ Cristinel – „dacă nu-mi dai 2000 le pun pe net şi te fac de c…şuncă de praga ce eşti”
Educatoarea – „ăsta e şantaj, boul satului”
Mesaj de la Ionuţ Cristinel – „nu mi-e frică…îi cunosc pe toţi. Oricum dacă mă reclami ai să vezi ce păţeşti toanto şi proasto ce eşti. Dacă îmi pun mintea cu tine, n-ai să mai stai în Bacău”
Cei doi continuă convorbirea prin mesaje într-o altă zi:

Mesaj de la Ionuţ Cristinel – „ mi-ai făcut rost de bani?”
Educatoarea – „ când îi vrei?”
Mesaj de la Ionuţ Cristinel – „cât mai repede că dacă nu bag pozele pe net, să vadă lumea ce educatoare de c… eşti”
Educatoarea – „dc nu-mi dai pace”
Mesaj de la Ionuţ Cristinel- „ ţi-am zis că nu o să-ţi dau pace până nu-mi dai banii”
Educatoarea – „nici nu-ţi voi da”
Mesaj de la Ionuţ Cristinel– „ai să-mi dai că altfel ştii ce se întâmplă”.

Mesaj de la Ionuţ Cristinel– „joacă-te tu cu focul că vezi tu pe urmă…”
Mesaj de la Ionuţ Cristinel– „pentru treaba asta să te fereşti de mine, unde te-am prins te-am ars”.

În faţa anchetatorilor, bărbatul a confirmat existenţa relaţiei de concubinaj pe care a avut-o cu educatoarea, recunoscând totodată că, după întreruperea relaţiei de concubinaj, şi-au adresat reciproc injurii, prin intermediul reţelei de socializare Facebook, sms-uri şi verbal prin telefon, respectiv a ameninţat-o, cu postarea pe net, a unei fotografii compromiţătoare a persoanei vătămate în ipostază nud, cu scopul de a obţine de la aceasta suma de 2000 lei, sumă pe care însă o apreciază ca fiind datorată, ca urmare a unor probleme financiare nerezolvate, din timpul concubinajului. Bărbatul a invocat că femeia îi datorează suma de 2000 lei, reprezentând contravaloarea unor facturi fiscale de utilităţi, întreţinere, lumină, curent, cablu.

Judecătorii au apreciat însă că, în cazul de faţă, ”caracterul just sau injust al folosului patrimonial urmărit de inculpat nu are relevanţă asupra caracterului penal al faptei sale, atât timp cât modul prin care a urmărit a dobândi acest folos este unul injust (ameninţarea persoanei vătămate cu o situaţie compromiţătoare, şi anume postarea pe o reţea de socializare a unei fotografii nud a persoanei vătămate)”.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite