Cum explică primarul Bacăului plimbarea cu avionul care stropea contra ţânţarilor. „De sus, unele lucruri se văd mult mai clar“ VIDEO

Cum explică primarul Bacăului plimbarea cu avionul care
stropea contra ţânţarilor. „De sus, unele lucruri se văd mult mai clar“ VIDEO

Lucian Daniel Stanciu Viziteu FOTO desteptarea,.ro

Primarul Bacăului le-a răspuns zecilor de băcăuani care l-au ironizat pe reţelele de sozializare pentru că s-a filmat în avionul care a aplicat tratamentul de stârpire a ţânţarilor în oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, s-a urcat miercuri dimineaţă, 15 iunie, în avionul folosit pentru aplicarea tratamentului de combatere a ţânţarilor şi a filmat toată operaţiunea, iar apoi a postat filmarea pe pagina personală de Facebook. 

La scurt timp au început să curgă reacţiile ironice din partea băcăuanilor: „Poate aşa vedeţi şi gropile de pe străzile din oraş” sau ”Aveţi grijă, poate vă confundă cu ruşii şi vă doboară!”; ”Extraordinar! Vă doresc o alarmă la ceas cu acest sunet. E tot ce mi-am dorit! Voluntariat, nu glumă! Dacă toate acţiunile de voluntariat ar include şi o plimbare cu elicopterul… toţi am fi voluntari”; „Praf în ochii cetăţenilor. Vă repet încă odată, lăsăţi prostiile şi ocupaţi-va de chestii serioase!”; „Mai bine lăsăţi lumea să doarmă, cum de altfel aţi dormit şi dumneavoastră până acum, domn’ primar”; „Cam grea pornirea, mai este un pic şi trece vara… Şerpi avem, vulpi avem... Să vedem ce urmează“, ”Poate zburaţi sau mergeţi şi pe Muncii, oricum gropile se văd din avion”, „Se văd şi găurile din asfalt de pe unele străzi din municipiu? Sau trebuie făcute sute de sesizări până să se facă ceva?”. 

 

Edilul a ţinut să precizeze că a vrut să verifice dacă se respectă graficul şi cum sunt cheltuiţi banii publici.

„Am vrut să mă asigur că se respectă graficul, suprafaţa pe care s-a împrăştiat substanţa şi celelalte aspecte importante pentru comunitatea noastră. Să nu uităm că vorbim de bani publici şi nu văd nimic greşit în monitorizarea cheltuirii acestora. Am făcut şi câteva fotografii aeriene, ceea ce ne permite să avem o viziune mai clară a ceea ce înseamnă sistematizarea anumitor zone din punct de vedere urbanistic. De sus, unele lucruri se văd mult mai clar”, a declarat Lucian Daniel Stanciu Viziteu pentru Gândul.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Groapă de doi metri, pe o stradă din Negreşti. O şoferiţă a evitat în ultimul moment să cadă cu maşina în crater

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările