Cum ameninţa public criminalul din Oneşti, în urmă cu doi ani, că-şi va face dreptate cu arma VIDEO

Cum ameninţa public criminalul din Oneşti, în urmă cu doi ani, că-şi va face dreptate cu arma VIDEO

Gheorghe Moroşan

Gheorghe Moroşan de 68 de ani, care a înjunghiat mortal doi muncitori după ce i-a ţinut ostatici câteva ore într-un apartament ameninţa public, încă din 2018, că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 2018, bărbatul  a publicat pe Facebook o înregistrare video, în care ameninţa că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului, dacă nu i se dă curs la plângerile penale numeroase pe care le făcuse.
 
Bărbatul l-a acuzat pe executorul judecătoresc pentru că a venit cu jandarmii şi i-a scos familia din casă fără să arate nicio hotărâre judecătorească prin care să i se fi dat acest drept, în anul 2010. În înregistrarea video, el spune că unul dintre jandarmi i-ar fi ameninţat fiica cu un pistol.
 
Bărbatul a susţinut că a încercat fără succes să îşi recupereze lucrurile din casă şi, pentru că nu a putut face asta, a formulat mai multe plângeri penale atât la procurori civili, cât şi la procurori militari. G.M. spune că nu a fost niciodată chemat la audieri.
 
"Nu am reclamat decât unde e hotărârea judecătorească care a permis evacuarea silită, de ce nu am fost audiat la nicio cercetare penală, de ce nu ni s-a permis să participăm la inventarierea bunurilor din apartament.
Familia mea a fost ameninţată cu arma de foc. Dacă nu se lămureşte această situaţie, cu arma de foc voi face şi eu dreptate. Să nu vă fie de glumă! Nu glumesc. Asta am vrut să vă spun, iar dacă vreţi, luaţi măsuri. Dacă nu, o să vă lămuresc că o să luaţi mai târziu. Luaţi măsuri urgente", spunea el în înregistrarea de aproximativ 8 minute.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările