Criminalul de la Oneşti, internat în secţia Terapie Intensivă. Care este starea sa de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Morosan din Onesti

Bărbatul care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti a fost operat de către medici, este intubat, dar starea sa este stabilă. el va fi audiat când starea sa de sănătate va prmite acest lucru. Soţia sa a fost arestată preventiv de către Judecătoria Oneşti, dar decizia instanţei nu este definitivă.

Judecătoria Oneşti a admis marţi, solicitarea procurorilor de arestare preventivă a Aureliei Moroşan, soţia bărbatului care a sechestrat şi a omorât doi muncitori. Decizia instanţei nu este însă definitivă. 

Faţă de agresor anchetatorii nu au luat deocamdată măsuri preventive, el nefiind încă audiat. 

Bărbatul, care a fost rănit la picioare după ce a fost împuşcat de poliţişti, este în continuare înternat în spital. 

Directorul medical al Spitalului din Oneşti, Anca Băncescu, a declarat pentru News.ro că bărbatul este în secţia de Terapie Intensivă, intubat, dar stabil. 

“A fost operat, este intubat, stabil hemodinamic, fără daună majoră pentru organele vitale. E internat în Secţia de Terapie Intensivă”, a precizat directorul medical al unităţii spitaliceşti.

Anchetatorii au dispus, luni seară, reţinerea pentru 24 de ore a soţiei bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, ea fiind acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite