Consulul Ambasadei SUA la Bucureşti, Darren Thies, vine la CCD Bacău pentru a explica  procedura de obţinere a vizelor

Consulul Ambasadei SUA la Bucureşti, Darren Thies, vine la CCD Bacău pentru a explica  procedura de
obţinere a vizelor

Consulul american Darren Thies le va vorbi elevilor despre programele SUA destinate românilor

Casa Corpului Didactic ”Grigore Tabacaru” Bacău găzduieşte mâine, de la ora 10, la Centrul "American Corner", un seminar referitor la procedura de obţinere a vizelor pentru Statele Unite ale Americii. Evenimentul este organizat de Ambasada SUA din partea căreia va veni consulul Darren Thies.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care vor fi prezenţi mâine dimineaţă la "American Corner" vor primi informaţii detaliate despre vizele pentru imigranţi şi non-imigranţi. Consulul Darren Thies va insista şi pe prezentarea programelor Work and Travel şi Loteria Vizelor. Cu această ocazie diplomatul va susţine două conferinţe:  Dacă vrei să mergi în SUA, adresează-te unui funcţionar consular! (So you want to go to the USA? Ask a Consular Officer!), destinată publicului larg (10.00 - 11.30) şi Informaţii cu privire la programul Work and Travel şi Vize pentru Studii în SUA., (Info on the Work and Travel Program and Visas for Studying in the US – for high school students in the 12th grade, 17-18 years old), adresată elevilor de liceu din clasa a 12-a, 17-18 ani (13.00 - 14.30).

Darren Thies este responsabil pentru asigurarea integrităţii vizelor şi a documentelor americane în cadrul Secţiei Consulare a Ambasadei SUA la Bucureşti, din august 2013. El face parte di corpul diplomatic american din 2010.  Darren Thies cunoaşte în afară de engleză, limba română, rusă, şi persană. Totodată, el deţine o diplomă de licenţă în istorie de la Universitatea din Wisconsin-Madison. „La început de an şcolar, reluăm seria seminariilor susţinute de diplomaţi americani. Astfel, continuăm suita de activităţi prin intermediul cărora dorim să oferim publicului larg, dar şi liceenilor, posibilitatea de a se informa asupra modului în care pot călători legal în SUA.  Desfăşurarea în lunile următoare, în parteneriat cu Ambasada SUA la Bucureşti, a unor serii de conferinţe şi seminarii, cu tematici diferite, de maximă actualitate, constituie o prioritate pentru noi”, ne-a declarat profesorul Gabriel Stan, directorul CCD Bacău.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările