Consiliul Judeţean al Elevilor şi-a ales un nou președinte

Consiliul Judeţean al Elevilor şi-a ales un nou președinte

Noua conducere a Consiliului Județean al Elevilor Bacău

Din această lună Consiliul Județean al Elevilor Bacău are o nouă conducere. Elevii au ales un nou președinte și noi vicepreședinți.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cosmin Șerboteiu este deja noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor. El este elev al Colegiului Național "Grigore Moisil" din Onești iar alegerea sa în noua funcție a fost făcută în prezența inspectorului general prof. Florin Lazăr și a inspectorului general adjunct prof. Teodora Craus.În postura de prim vicepreședinte va fi Ana Ionela Peptine, de la Colegiul Național "Ferdinand".

Printre proiectele de viitor ale Consiliului Judeţean al Elevilor Bacău se regăsesc  Programul de formare a Consiliului Naţional al Elevilor, crearea unui cenaclu literar şi a unui post de radio, organizarea unui concurs de talente împreună cu Casa de Cultură "Vasile Alecsandri" Bacău, demararea unei noi ediţii a programului "Top School", în colaborare cu Asociaţia "Eurocivica", dar şi constituirea a dou[ structuri paralele, una pentru Consiliile şcolare ale Elevilor de la gimnaziu, iar cealaltă destinată elevilor implicaţi în activităţile desfăşurate de către Cluburile şi Palatele copiilor.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: