Circulaţie întreruptă pe E85, la Orbeni, în judeţul Bacău. Ce rute ocolitoare au la îndemână şoferii

Circulaţie întreruptă pe E85, la Orbeni, în judeţul Bacău. Ce rute ocolitoare au la îndemână şoferii

Circulaţia a fost închisă joi dimineaţă

Circulaţia rutieră va fi întreruptă până la ora 12.00, timp în care muncitorii vor efectua mai multe intervenţii la trecerea la nivel cu calea ferată.

Ştiri pe aceeaşi temă

DRDP Iaşi informează participanţii la trafic că joi, 18 iulie 2019, în intervalul orar 06.00 – 12.00, circulaţia rutieră va fi întreruptă pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN2, km 252+275, pe raza localităţii Orbeni, judeţul Bacău.

"Lucrările sunt executate de SC Con Metal CF SRL, cu acordul IGPR şi al CNAIR. Participanţii la trafic vor avea la dispoziţie ruta ocolitoare DN2 - DC 108 Orbeni - intersecţie DC 108 cu DJ 119D - DJ 119D - DN 2.
Cu această ocazie, facem apel la înţelegere din partea conducătorilor auto, cu recomandarea respectării restricţiilor impuse şi a luării unei marje suplimentare de timp în vederea ajungerii la destinaţie pe ruta ocolitoare menţionată", potrivit DRDP Iaşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: