Circulaţia camioanelor pe drumul Bacău - Roman a fost restricţionată

Circulaţia camioanelor pe drumul Bacău - Roman a fost restricţionată

Toate maşinile de peste 7,5 tone ce vin în această noapte dinspre Bucureşti şi merg spre Roman vor rămâne în Bacău până joi dimineaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această noapte se va acţiona cu toate utilajele Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Iaşi - Secţia Bacău, Serviciului Public Judeţean de Drumuri Bacău şi ale Comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă pe toate drumurile din judeţ pentru degajarea zăpezii, în special pe tronsoanele de drum mai afectate, spre Roman şi Vaslui, a declarat Carmen Cioltan, director al Cancelariei Prefectului judeţului Bacău.

Urmare a ninsorilor abundente din ultimele ore, în judeţul Bacău nu sunt drumuri blocate, însă a fost îngreunată circulaţia pe următoarele drumuri judeţene:

DJ 252 între localităţile Bibireşti - Buhoci;

DJ 252 C între localităţile Corbasca - Gherdana;

DJ 243 B între localităţile Parincea - Năstăseni - Poieni;

DJ 241 F între localităţile Lehancea - Giurgiuana;

DJ 252 B între localităţile Viforeni - Bărtăşeşti.

Circulaţia a fost întreruptă pentru scurt timp, pe tronsoane de drum judeţean în zona Traian, Lipova şi Corbasca, unde s-a intervenit operativ cu utilaje ale Serviciului Public Judeţean de Drumuri Bacău şi ale Comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările