Ce a păţit angajata unei agenţii de pariuri care a jucat banii firmei la Loto. La cât se ridică prejudiciul

Ce a păţit angajata unei agenţii de pariuri care a jucat banii
firmei la Loto. La cât se ridică prejudiciul

FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bacău au descoperit că o tânără de 23 de ani, angajată la o agenţie de pariuri, a folosit banii din încasări ca să joace la Loto şi la pariuri sportive, pierzându-i pe toţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bacău au finalizat ancheta într-un dosar de delapidare ce vizează o tânără de 23 de ani din localitatea Buhuşi.
 
„La data de 12 mai 2021, o tânără, de 23 de ani, din Buhuşi, angajată a unei agenţii de pariuri sportive din localitate, şi-ar fi însuşit şi ar fi jucat suma de 10.700 de lei la pariuri de tip Loto. Ulterior, la data de 18 mai 2021, bănuita ar pierdut suma de 7.900 de lei, la pariuri sportive, bani proveniţi din încasări”, au stabilit reprezentanţii IPJ Bacău.
 
Astfel, în două zile, agenţia de pariuri a fost prejudiciată cu 18.600 de lei. Tânăra a achitat o parte din prejudiciu, respectiv 4.800 de lei.
 
Poliţiştii au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de trimitere în judecată.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Un milion de euro, furaţi de la un spital. Autoarea delapidării este la al doilea „tun” de acest fel

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările