Caz incredibil. Un copil de 16 ani şi-a omorât tatăl şi i-a îngropat cadavrul în grădină

Caz incredibil. Un copil de 16 ani şi-a omorât tatăl şi i-a îngropat cadavrul în grădină

Cazul este în continuare cercetat de anchetatori

Fapta s-ar fi produs acum zece zile, dar poliţiştii au intrat pe fir abia în wekend, după ce au descoperit cadavrul bărbatului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un adolescent de 16 ani, din Răcăciuni, judeţul Bacău, este acuzat că şi-a omorât tatăl, apoi l-a îngropat în grădină. Din informaţiile ziariştilor de la Deşteptarea, băiatul l-a lovit pe tatăl său cu un par, în timp ce părintele său îşi bătea soţia.

Loviturile au fost atât de puternice, încât bărbatul a murit. Speriat, tânărul a îngropat cadavrul în grădină, acolo unde a fost descoperit de oamenii legii. Băiatul de 16 ani a fost arestat pentru 30 de zile.

“Cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bacău, întrucât în eveniment fusese implicat un minor de 16 ani. În plus, s-a ţinut seama mai ales de ceilalţi doi copii din familie, respectiv, fraţii autorului crimei, unul de 1 an şi altul de 10 ani”, potrivit Deşteptarea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: