Bărbat reţinut pentru trafic internaţional de droguri. O altă persoană se află sub control judiciar

Bărbat reţinut pentru trafic internaţional de droguri. O altă persoană se află sub control judiciar

Drogurile au fost găsite de poliţişti

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bacău şi Vrancea, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au ridicat aproape 500 de g. de haşiş, 9 plante şi peste 600 g. de muguri de cannabis şi o instalaţie pentru cultivarea indoor a cannabisului, în urma a 2 percheziţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 16 octombrie a.c. poliţiştii structurilor de combatere a criminalităţii organizate din Bacău şi Vrancea, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au efectuat 2 percheziţii domiciliare în judeţele Bacău şi Vrancea, la persoane bănuite de trafic internaţional de droguri de risc.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 486 de grame de haşiş, 9 plante de cannabis în diferite stadii de creştere şi uscare, 610 g. de muguri de cannabis, o instalaţie pentru cultivarea “indoor” a cannabisului, o ţigară cu cannabis tip “joint”, un grinder folosit la prepararea şi administrarea drogurilor, o armă de airsoft, 2 telefoane mobile, 3 hard disk-uri, 2 carduri şi un stick de memorie.

Faţă de o persoană a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, iar faţă de altă persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar, sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

La percheziţii au participat şi luptători din cadrul serviciilor pentru acţiuni Speciale din Bacău şi Vrancea.

 

citeste totul despre: