Bărbat reţinut pentru că a omorât câinele unei vecine ca să se răzbune. Câţi ani de închisoare riscă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat de 37 de ani, din judeţul Bacău, a ajuns în arest pentru că a omorât câinele unei vecine. Animalul era legat, iar băcăuanul a intrat în grădina femeii şi l-a ucis cu cruzime, ca să se răzbune, deoarece anterior se certase cu o rudă a acesteia.

Un bărbat de 37 de ani, din judeţul Bacău, a fost reţinut de poliţişti la câteva luni după ce a pătruns în curtea unei vecine şi i-a omorât câinele.

Proprietara, o femeie trecută de 70 de ani, locuieşte singură. Femeia spune că se simţea în siguranţă în casa ei, doar pentru că avea nădejde în câinele care îi păzea gospodăria. 

Totul până când, în miez de noapte, l-a văzut pe vecinul său cum a intrat în curtea casei şi i-a ucis câinele. Fapta a avut loc în vara acestui an. 

Proprietara a anunţat imediat Poliţia, care a deschis un dosar penal în acest caz.

”Poliţiştii au depistat şi identificat un bărbat de 37 de ani bănuit de comiterea infracţiunii de ucidere fără drept a unui animal. Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat unităţii de parchet”, a declarat Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Sătenii spun că agresorul este un om violent. Dacă va fi găsit vinovat de uciderea câinelui, bărbatul riscă până la trei ani de închisoare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

O tonă de resturi de animale sacrificate, descoperită în albia unui râu din Argeş

Unul dintre cele mai mari mistere ale Europei. Ce animal bizar a terorizat Franţa acum aproape trei secole

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite