Bărbat care exploata sexual tinere,  reţinut de poliţişti. Victimele, obligate să se prostitueze pe străzi sau în apartamente închiriate

Bărbat care exploata sexual tinere,  reţinut de poliţişti. Victimele, obligate să se prostitueze pe străzi sau în apartamente închiriate

Acţiunea a fost coordonată de DIICOT

Acţiunea a fost coordonată de  poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bacă, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au desfăşurat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui tânăr, de 21 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de persoane, pe raza judeţelor Bacău şi Galaţi.

Cu această ocazie, poliţiştii au găsit  una dintre victime, pe care tânărul ar fi constrâns-o şi indus-o în eroare, în vederea exploatării sexuale, în imobile din municipiul Bacău şi din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi.

Din cercetări a reieşit că, bărbatul ar fi racolat, prin aceeaşi metodă, mai multe tinere, pe care le-ar fi exploatat sexual, în diverse apartamente, închiriate în regim hotelier, pe raza municipiului Bacău.

"Clienţii ar fi intrat în legătură cu acestea prin intermediul unor anunţuri pe diferite site-uri de profil. Ulterior, tinerele ar fi fost obligate să presteze servicii sexuale, pe stradă, în zona oraşului Tecuci, din judeţul Galaţi. În urma administrării probatoriului, tânărul de 21 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru  24 de ore, ulterior fiind prezentat Tribunalului Bacău, care a dispus arestarea preventivă faţă de acesta pentru 30 de zile.  Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei  Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române. La activităţi au participat şi poliţişti din Bacău, precum şi din Unitatea Teritorială de Analiză a Informaţiilor Bacău", potrivit IPJ Bacău.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: