Băcăuanii se menţin în formă la tenis de masă

Băcăuanii se menţin în formă la tenis de masă

Tenisul de masă câştigă teren printre tineri

La fiecare sfârşit de săptămână, zeci de băcăuani joacă ping-pong pentru a se relaxa şi pentru a face mişcare. Tenisul de masă este unul dintre sporturile la modă în rândul tinerilor din Bacău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jucători de toate vârstele se adună în weekend la mesele din cluburile din oraş pentru a se întrece în agilitate. Cele mai multe localuri dotate cu săli de joc se află în centrul Bacăului, unde se găsesc opt mese performante de tenis, care sunt accesibile clienţilor până după miezul nopţii.
Studenţii joacă ping-pong până după miezul nopţii

„Sunt foarte pasionat de acest sport pentru că mă pune în mişcare şi merg să joc alături de colegii mei. Uneori jucăm şi până la miezul nopţii“, spune Marius Lucaci, student. Tarifele se calculează în funcţie de dotările sălii. Astfel, costul unei ore de tenis, atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend variază între 10 şi 15 lei. Tenisul se poate juca în Bacău de la ore matinale şi până la ora 23.00. De regulă, pentru sfârşitul săptămânii se fac programări pentru că se organizează competiţii de tenis. „Sâmbăta şi duminica sunt foarte aglomerate, iar clienţii noştri îşi fac programări din timp pentru că se organizează concursuri de tenis pentru amatori“, ne-a spus Cosmin Guşă, angajat al unui club sportiv din Bacău.

Lecţiile de ping-pong costă 20 de lei

Cei care doresc să deprindă acest sport pot lua lecţii în cluburile din oraş. Cele mai multe oferte se adresează copiilor.

„Cei mici învaţă repede secretul acestui sport. O oră de cursuri costă 20 de lei, iar o lună este suficientă pentru ca micuţii să înveţe să joace ping-pong“, ne-a explicat Octavian Murariu un instructor de tenis de masă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: