Bacău: Revelionul „Inferno” nu se mai ţine la Sala de Atletism

Bacău: Revelionul „Inferno” nu se mai ţine la Sala de Atletism

Contractul pentru închirierea Sălii de Atletism a fost reziliat

Petrecerea „Inferno", care era programată să aibă loc de Revelion, la Sala de Atletism, se va ţine în clădirea G -Market de lângă Poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Schimbarea s-a produs în urma unui articol de presă apărut în ziarul „Adevărul de Seară Bacău", afirmă atât organizatorul Dan Leonte, cât şi Georgel Cojocaru, directorul Direcţiei de Sport. „A fost scandal mare. Sunteţi mulţumit? Am zis în articol să fie fără băutură şi mâncare, organizatorul a zis altfel, aşa că am desfăcut contractul", afirmă Georgel Cojocaru.

Iniţial, Dan Leonte a încheiat un contract cu Direcţia de Sport pentru închirierea Sălii de Atletism din Bacău, unde urma să aibă loc petrecerea de Revelion pentru mii de tineri. Sala a fost modernizată cu peste un milion de lei, din care jumătate au fost investiţi în pistă şi mochete.

Georgel Cojocaru a semnat, crezând că va fi o petrecere fără băutură, mâncare şi ţigări, iar investiţiile nu vor fi în pericol. „Din cauza articolului a rupt contractul. Ce prostie! Cum să fac petrecere de Revelion fără mâncare şi băutură?", a spus intrigat Dan Leonte.

„Aş putea să-l dau în judecată pentru daune"

Georgel Cojocaru s-ar putea alege cu un proces din partea organizatorului, pentru despăgubiri. Schimbarea locaţiei ar putea dăuna evenimentului, care a fost promovat intens pentru locaţia Sălii de Atletism.

„Două luni l-am aşteptat până mi-a dat răspunsul. Acum s-a speriat şi s-a scăpat pe el. A crezut că îl schimbă din funcţie un articol şi a desfăcut contractul. Aş putea să-l dau în judecată pentru daune", afirmă Dan Leonte.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările