Bacău: Plantație de cannabis în apartament

Bacău: Plantație de cannabis în apartament

Suspecții aveau o instalație improvizată unde plantau drogurile

Asta au găsit polițiștii de la Crimă Organizată din Călărași, în urma unei descinderi la o adresă de pe raza municipiului. Doi tineri au fost puși sub învinuire pentru infracțiunea de cultivare a drogurilor de risc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi au fost cei care au aflat de mica afacere cu plante a celor doi băcăuani. Au cerut sprijinul ofițerilor din Bacău și împreună au reușit să dea de urma suspecților, Liviu V. (26 ani) şi Roxana C. (24 ani).

"La percheziţia domiciliară efectuată la locuinţa comună a celor doi suspecţi au fost descoperite în vase aflate în interiorul şi în afara unei instalaţii improvizate, aproximativ 40 de plante din specia "Cannabis Sativa", precum şi mai multe recipiente conţinând fragmente vegetale din această plantă şi seminţe necesare cultivării sale", se arată într-un comunicat remis de Poliția Română.

Potrivit anchetatorilor, tânărul procura sămânța din Olanda prin intermediul internetului. Liviu V. a fost arestat de Tribunalul Călărași pentru 29 de zile, iar tânăra a primit interdicție de a părăsi țara.

Amândoi sunt acuzați de infracțiunea de cultivare, fără drept, a drogurilor de risc.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările