FOTO A fost lansat primul “Ghid de fericire pentru începători”. O profesoară din Bacău vorbeşte despre secretele unei vieţi de succes

FOTO A fost lansat primul “Ghid de fericire pentru începători”. O
profesoară din Bacău vorbeşte despre secretele unei vieţi de succes

Profesoara Ştefana Bălan

Ştefana Bălan, profesor de Limba şi Literatura Engleză la Colegiul National “Vasile Alecsandri”, şi-a prezentat cartea, prospăt scoasă de sub tipar, pe care a intitulat-o “Ghid de fericire pentru începători”.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Evenimentul a avut loc marti, ora 14:00, în holul principal al liceului. Autoarea susţine că ideea de a scrie cartea i-a venit după ce a urmat mai multe cursuri de programare neuro-lingvistică în Londra.

Susţine că a devenit pasionată de aceasta ştiinţă atunci când a înţeles faptul că “nu trebuie sa trăim dependenţi de mediu, ci să fim stăpâni pe propria noastră viaţă”.

“Cartea îşi propune să facă disponibile publicului larg descoperiri ştiintifice care au fost până acum prezentate în meta-limbaje complicate şi, mai ales, să exemplifice prin modelul personal îmbunatăţirile extraordinare pe care acestea le pot aduce vieţii şi relaţiilor noastre”, a declarat profesoara Bălan.

Ştefana Bălan este profesoară în învaţământul preuniversitar de 12 ani. Afirmă că una dintre cele mai mari realizări ale sale este că pe data de 18 mai va deveni practician de programare neuro-lingvistică sub îndrumarea lui Richard Bandler, fondatorul acestei ştiinte. Totodată, profesoara colegiului băcăuan a scris mai multe articole despre metodologia predării limbii engleze şi comunicare în reviste de specialitate.

Cartea a fost scrisă atât în limba română cât şi în engleză.

Foto

 

 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările