Au ajuns după gratii după ce au adormit cu somnifere un bărbat şi i-au furat 5000 de euro

Au ajuns după gratii după ce au adormit cu somnifere un bărbat şi i-au furat 5000 de euro

foto arhivă

Două femei din Bacău şi comuna Lipova au furat banii şi ceasul unui bărbat, în timp ce se aflau în staţiunea Slănic Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

În luna august, în timp ce se afla cazată la o pensiune, partea vătămată a fost deposedată de suma de 4800 euro şi un ceas în valoare de 260 euro, prin folosirea unor substanţe somnifere care i-au indus o stare de somn profund şi au pus-o în imposibilitatea de a se apăra. Poliţiştii au stabilit că fapta a fost săvârşită de D. Bianca, de 19 ani din Bacău şi de H. Lenuţa de 18 ani din comuna Lipova, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

După comiterea faptei, tânăra din Lipova a fugit din ţară. Ea a fost depistată pe 12 februarie 2013, iar Judecătoria Oneşti a emis pe numele ei mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În luna noiembrie 2012, D. Bianca a fost prezentată Judecătoriei Oneşti, instanţă care a emis pe numele acesteia mandat de arestare preventivă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările