„Corneliu Vadim Tudor era magnific, fermecător, sensibil  şi avea tot ce-şi doreşte o femeie de la un bărbat“, afirmă fostul deputat PRM Angela Bogea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor,  a cutremurat şi simpatizanţii din Bacău. Angela Bogea, director executiv al departamentului resurse umane din cadrul Consiliului Judeţen Bacău, fost deputat PRM în perioada 2000-2004 şi apoi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean se declară şocată de moartea neaşteptată a lui Corneliu Vadim Tudor, lider care i-a marcat întreaga carieră şi viaţa.

Carisma, sensibilitatea şi erudiţia lui Corneliu Vadim Tudor au rămas adânc întipărite în sufletul foştilor PRM-işti din Bacău. Liderul de la Partidul România Mare a fost iubit şi adorat de colegii din Bacău. „A fost un şoc când am auzit la televizor de moartea lui. Nu-mi vine să cred. Era un om minunat, sentimental, apropiat, iubitor, sensibil. Ne mângîia, la propriu pe creştet, ca pe proprii lui copii. M-a apreciat ca om şi îi sunt recunoscătoare, pe viaţă, pentru ce a făcut pentru mine“, afirmă Angela Bogea, fost preşedinte PRM Bacău, deputat în legislatura 2000-2004.


„Venea des la Bacău, în perioada de glorie a partidului, mai ales în anul 2000, când a candidat la Preşedenţie. Atunci a fost eliberat Ilie Ilaşcu, care a devenit senator de Bacău. Vadim era mereu acelaşi om, optimist, magnific. Se mergea apoi la masă, era respectuos, avea o carismă deosebită şi o capacitate de a povesti ieşită din comun. Te plimba prin toată istoria lumii...Era cultivat, pur şi simplu era fermecător. Avea tot ce-şi doreşte o femeie de la un bărbat“, a mai precizat Angela Bogea.

Angela Bogea, fost deputat PRM FOTO ziaruldegarda.ro

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite